BIBLIJA365 – UVJETI KORIŠTENJA

1. Korištenjem ove aplikacije potvrđujete da prihvaćate UVJETE KORIŠTENJA Biblija365. Prekršaji UVJETA KORIŠTENJA molimo da prijavite putem emaila na info@biblija365.com

2. U aplikaciju Biblija365 možete se registrirati putem facebooka, google ili kreirati novi račun. Korisnik nosi punu odgovornost za tajnost lozinke i odgovara za sve aktivnosti pod tim računom. Kao korisnik obvezuješ se da ne objavljuješ ili šalješ neprimjeren, uvredljiv ili štetan sadržaj. Biblija365 zadržava pravo da ‘ukine korisniku pristup aplikaciji da zabrani korisniku pristup aplikaciji zbog takvoga sadržaja.

3. Biblija365 je autorsko djelo i sva prava aplikacije, logotipa, i naziva proizvoda su zaštićena i nije dopušteno u cjelosti ili djelove aplikacije mijenjati, reproducirati, prodavati, ‘iskorištavati u komercijalne svrhe’ ili ‘kreirati izvedena djela bazirana’ na Biblija365.

4. Biblija365 zadržava pravo da po potrebi prekine dio ili cijelu aplikaciju sa ili bez najave

5. Za potrebe svoje promidžbe i najave događanja, Biblija365 može slati registriranim korisnicima promidžbene materijale i najave događanja. Korisnici su u mogućnosti uvijek se odjaviti s liste primatelja obavijesti.

6. Aplikacija Biblija365 će vam pružiti dodatne materijale kroz poveznice na druge internet stranice. Biblija365 nije odgovorna za sadržaj ili reklame tih stranica.

7. Aplikacija Biblija365 nije odgovorna za bilo koji gubitak podataka, štetu na mobitelu ili računalu koja su nastale nakon preuzimanja aplikacije. Aplikacija se preuzima na vlastiti rizik i oprez.

Napomena: Prema važećoj GDPR uredbi Europske komisije, Biblija365 objavljuje Pravila o privatnosti i čuvanju podataka svih svojih korisnika. Tekst možete pogledati pod Pravila o privatnosti