Posted

Zahvaljujući velikodušnosti i pomoći Hrvatskog biblijskog društva, kojima se najljepše zahvaljujemo, donosimo vam standardni prijevod Biblije preveden od strane Ivana Evanđelista Šarića do kraja čitanja Starog zavjeta.

Grupe stručnjaka, kako bibličara egzegeta, tako i hrvatskih jezikoslovaca,  tri su godine radile na reviziji ovog prijevoda, a koji je 2007. godine objavljen u izdanju HBD-a (www.hbd.hr).

Upravo zahvaljujući pomoći HBD-a, korisnici aplikacije B365 bez problema nastavljaju čitanje starozavjetnih tekstova do kraja, s obzirom na to da zbog različitih tehničkih razloga od strane dosadašnjeg izdavača, nemamo mogućnost korištenja Suvremenog prijevoda.

Nakon što dobijemo cijeli tekst SZ od izdavača – Bible League International, korisnici aplikacije imat će i dalje mogućnost čitati biblijski tekst u njihovom izdanju, kao i u izdanju HBD-a, a prema svojim preferencijama.

Zato još jednom veliko hvala Hrvatskom biblijskom društvu na pomoći i ustupanju teksta za korištenje u našoj aplikaciji. Naš projekt i aplikacija su upravo zahvaljujući vama nastavljeni bez poteškoća, ali i podignuti na još veći nivo kroz mogućnost odabira još jednog hrvatskog prijevoda Svetog Pisma.

Također, velika hvala i našim programerima koji su tehnički priredili prikaz teksta tako da iskustvo čitanja nimalo ne zaostaje za dosadašnjim! Bravo dečki! 🙂

Do čitanja!

Vaš, B365