Ažuriranje Privatnosti i Uvjeta

(on english)
Zadnji put izmijenjeno 25. svibnja 2018. godine

Danas najavljujemo ažuriranje naših uvjeta i pravila privatnosti. Vaše se iskustvo čitanja Biblije ne mijenja ni na koji način, već vam olakšavamo razumjeti kojim podatcima pristupamo i kako se oni koriste za poboljšanje vašeg iskustva čitanja.

Slijedi sažetak onoga što možete očekivati ​​u našim ažuriranjima koja obuhvaćaju Biblija365 proizvode i usluge:

Jasnije i lakše.

Naša pravila o privatnosti ažurirana su tako da uključuju jasniji jezik i oblikovanje, što vam omogućava lakše pronalaženje važnih informacija. Dodali smo i primjere, kako bi olakšali razumijevanje.

Kako upotrebljavamo vaše podatke.

Ažurirana pravila jasno opisuju vrste podataka koje prikupljamo iz vaše aktivnosti i način na koji te informacije upotrebljavamo kako bismo poboljšali vaš doživljaj Biblije365.

Ne dijelimo vaše identifikacijske podatke s bilo kojim drugim oglašivačima ili oglasnim mrežama. Zapravo, jeste li znali da je Biblija365 neprofitna služba? Budući da je naš fokus misionarski, ne unovčavamo, prodajemo podatke i ne postavljamo oglase unutar Biblije365 proizvoda.

Jedini korisnički podaci koji se pohranjuju na poslužiteljima su e-mail adresa korisnika, napredak korisnikova plana čitanja, bilješke čitanja korisnika i korisnikova pitanja.

Korisnička e-adresa služi se odgovorno kao komunikacijski kanal za različite promocije – važnih vijesti i ažuriranih materijala za plan čitanja.

Napredak čitanja korisnika pohranjen je na poslužitelju tako da korisnik može imati sigurnosnu kopiju njegovog napretka i istovremeno pratiti čitanje preko više uređaja.

Korisničke bilješke čitanja također se pohranjuju na poslužitelju, tako da korisnik može sigurnosno kopirati bilješke i koristiti ih istovremeno na više uređaja. Korisnička pitanja pohranjuju se na poslužitelju tako da administrator može pratiti pitanja i dati odgovore.

Vaša je privatnost zaštićena

Pobrinuli smo se da analiziramo podatke na način koji štiti vašu privatnost.

Kada se ti podaci objavljuju, to je samo u kolektivnom obliku koji ne otkriva vaše osobne identificirajuće podatke. Osim toga, provodimo industrijske standarde sigurnosih mjera zaštite, koji su dizajnirani za zaštitu vaših podataka.

Korisnik se također uvijek može prijaviti kao Anoniman korisnik i na taj način neće ostaviti e-adresu niti vlastito ime na poslužitelju. Ipak, moći će pristupiti svim značajkama koje su dostupne uobičajenom korisniku. Korisnik ima opciju za potpuno brisanje svog računa, kojom će izbrisati sve podatke korisnika – napredak čitanja, bilješke i e-mail adresu. Da biste ispunili ove ili bilo koje druge zahtjeve s obzirom na vaše osobne podatke, možete nam poslati e-mail na info@biblija365.com.

Naša nova pravila i odredbe o privatnosti stupaju na snagu 25. svibnja 2018. Korištenjem naših platformi i usluga toga dana i od toga dana nadalje, pristajete na ova ažuriranja. Zahvaljujemo na vašem stalnom povjerenju u Bibliju365, dok radimo kako bismo vam pružili besplatna digitalna iskustva Biblije te kako bismo vas potaknuli i pomogli vam da svakodnevno susretnete Božju Riječ.

Kontakt osoba: Jeremy Bohall, info@biblija365.com