Posted

Kako smo vam već najavili u predstavljanju projekta Biblija365, kroz ovu godinu svjetskog obilježavanja 500. godina od početka reformacije, donosimo vam u suradnji s našim partnerima obavijesti o različitim humanitarnim aktivnostima kojima se promoviraju prepoznate biblijske vrijednosti i načela, a koje će se održati u lipnju i srpnju u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Šibeniku, Karlovcu i Čakovcu.

 

Humanitarnom akcijom prikupljati će se donacije za udrugu Oaza iz Rovinja (www.oaza.hr), koja omogućuje djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi odrastanje u kvalitetnom obiteljskom okruženju te pruža potrebnu pomoć i podršku djeci u potrebi, te udruga Zvono iz Belišća (www.udrugazvono.hr), koja unapređuje život djece i mladih s poteškoćama u razvoju i pomaže roditeljima djece i mladih s poteškoćama u razvoju u uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno obrazovni proces.

 

Prikupljaju se konkretne stvari koje su djeci (od novorođenčadi do 18 godina) potrebne za odrastanje i razvoj kao npr.odjeća, obuća, pribor za školu, sport (bicikli, role, lopte…) i elektronika (računala, laptopi, tableti, mobiteli…), uz napomenu da se činom doniranja ne rješavamo viška iz svojih ormara, podruma i tavana, već darujemo od srca stvari koje su toj djeci potrebne.

 

Prva od akcija održati će se u Karlovcu u subotu 10. i 24. 6. 2017. od 9 do 17 sati u mjesnoj zajednici  (gradska četvrt) Zvijezda, Gundulićeva 9. Pozivamo sve da se odazovu humanitarnoj akciji i od srca doniraju za dječicu koja su u potrebi.

 

Za više informacija pročitajte na:
http://www.biblija365.com
http://Facebook.com/Biblija365