Nova 2022.
Posted

Kad želim učiniti dobro svome srcu stvarnim osvježenjem i ohrabrenjem, tada ne posežem za zbrkanim pitanjima filozofije, nego u ruke uzimam jednu knjižicu – Novi zavjet. U njemu nalazim beskonačno mnogo više jasnoće i dublje istine nego u svim zapisima svih filozofa zajedno.” Immanuel Kant


Biblija je kroz povijest oblikovala umove mislioca, filozofa, znanstvenika te brojnih drugih iz područja znanosti i umjetnosti. Jednako tako djeluje i danas! Zato smo za vas pripremili novi plan čitanja ove povijesno točne, Božjim Duhom nadahnute, prve tiskane i najprodavanije knjige, knjige nad knjigama.
Novim planom donosimo ti i novosti koje će tvoj interes za Svetim pismom učiniti još većim, a proučavanje zanimljivijim. Na kraju čitanja možeš pronaći duhovnu misao eminentnog teologa, autora i tzv. “princa propovjednika” Charlesa H. Spurgeona. Cijeli plan popraćen je i živopisnim fotografijama, kartama i ilustracijama koje će obogatiti tvoje čitanje. 


Pozivamo te da se odazoveš, odvojiš 15 minuta dnevno za čitanje cijele Biblije u godinu dana, ili samo 5 minuta za Novi zavjet i pridružiš se čitateljima diljem svijeta čiji su životi transformirani čitanjem ove bezvremenske knjige. 
Mi pripremamo. Ti čitaš. Svi dobivamo! #B365