Posted

Dragi naši,

nakon nedjeljnog Izazova iz knjige Brojeva,  prvi puta smo svjedočili ovako gustoj borbi za prvu poziciju. Mrtva utrka vodila se između čak 5 korisnika koji su postigli identičan broj bodova (21/24) na ovom Izazovu. Čestitamo im na sjajnom rezultatu, kao i svim ostalim sudionicima!

Prvu nagradu, poklon bon H&M u iznosu od 200 kuna, odnio je korisnik pod nadimkom Icale.

Drugu nagradu, poklon bon H&M u iznosu od 100 kuna, odnio je korisnik pod nadimkom Patarla.

Treću nagradu, poklon bon H&M u iznosu od 50 kuna, odnio je korisnik pod nadimkom Jelena.

Korisnik horvat711 i korisnik Evo, imali su identičan broj bodova kao i dobitnici, ali nažalost uz duže vrijeme odgovaranja tako da ovaj puta ostaju bez nagrada.

Čestitamo našim dobitnicima na uspješnom sudjelovanju i osvojenim nagradama, kao i svim ostalim korisnicima na sudjelovanju u ovom dijelu projekta Biblija365 i popularizaciji čitanja Biblije. Vaš doprinos u ovom projektu izrazito je važan i omogućuje drugima upoznavanje sa samim projektom i popularizacijom čitanja Biblije.

 

Važna napomena za Izazove:

Kako bi što veći broj korisnika potakli na sudjelovanje u kvizu i omogućili im natjecanje za zanimljive nagrade, odlučili smo ograničiti broj nagrada na ukupno tri nagrade po korisniku za svako osvojeno mjesto. To znači, da jedan korisnik može ukupno osvojiti tri puta pojedinu nagradu (3 x 1. mjesto, 3 x 2. mjesto i 3 x 3. mjesto).

Bez obzira na ograničenje u pojedinačnim nagradama, svi korisnici i dalje normalno sudjeluju te su u konkurenciji za UKUPNU NAGRADU u kvizu Izazov, bez obzira jesu li dostigli limit u pojedinačnim nagradama.

Svima želimo puno uspjeha i odvažnosti u narednim kvizovima! 🙂