Posted

Dragi korisnici,

još jedan, sedamnaesti po redu, izazov je iza nas. I na ovom su postignuti odlični rezultati, pa je tako već dobro znani korisnik patarla osvojio 28/29 bodova što mu donosi, ipak, drugu nagradu zbog ispunjene kvote prvih mjesta (3) do sada. Čestitamo patarla na sjajnom rezultatu!

Korisnik pod nazivom Tmvg osvojio je 27/29 bodova i time se popeo na prvo mjesto ovotjednog izazova na temelju malih proroka. Čestitamo!

I po prvi puta korisnik (ili korisnica) pod nazivom lily, nakon vjernog i ustrajnog rješavanja od početka naših izazova, ušao je među prva tri korisnika koja odnose nagrade s osvojenih 26/29 bodova. Čestitamo!!

Korisnik Davo1 imao je isti broj bodova, ali duže vrijeme rješavanja, tako da ovaj puta ostaje bez plasmana, ali i njemu čestitamo na odličnom rezultatu!

Čestitamo i svim ostalim sudionicima naših izazova i pozivamo sve ostale koji još nisu probali rješavati, da se uključe i pokušaju riješiti koji izazov. Uz to što je zabavno, možemo vidjeti koliko se sjećamo, odnosno možemo ponoviti ono što smo pročitali do sada. Nije teško, pokušajte! 🙂

Do čitanja!