Posted
Dragi korisnici,
čast nam je pozvati Vas na još jednu u nizu aktivnosti u okviru projekta Biblija365, povodom svjetskog obilježavanja 500 godina od početka reformacije.
Dan reformacije će se svečano obilježiti i u Hrvatskoj, svečanom akademijom u Hrvatskom narodnom kazalištu 31.10.2017. s izravnim prijenosom na HTV-u.

Kao svojevrstan uvod u svečanu akademiju, pozivamo vas 25. listopada 2017. s početkom u 18:30 sati u Hrvatsku obrtničku komoru na:

Javnu tribinu na kojoj će se prvi puta susresti prof.dr.sc. Pete​r Kuzmič (dekan Visokog evanđeoskog teološkog učilišta u Osijeku), prof.dr.sc. Mario Cifrak (dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu), izv.prof.dr.sc. Dean Slavić (prof. na Filozofskom fakultetu i autor knjige „Biblija kao književnost“) i dr.sc. Stanko Jambrek (predavač crkvene povijesti na Biblijskom institutu u Zagrebu i autor brojnih knjiga o reformaciji).

Tema javne tribine „Riječ Reformacije“ je dijalog o Bibliji kao knjizi koja sadrži temeljni tekst za cijelu civilizaciju i koja je oblikovala kulturnu, društvenu, moralnu i religijsku sliku Europe.

Svakom posjetitelju će također biti uručeno posebno izdanje Poslanice Rimljanima koje je dizajnirao nagrađivani hrvatski grafički dizajner g. Damir Bralić.
Ulaz na javnu tribinu je slobodan.

Veselimo se vašem dolasku!