Posted

Prema ranijim najavama, tijekom svjetskog obilježavanja 500 godina od početka reformacije, donosimo vam obavijesti o društvenim i humanitarnim aktivnostima projekta Biblija365, kao i naših partnera i suradnika.

S radošću vam predstavljamo i pozivamo vas na predavanje jednog od najutjecajnijih odvjetnika u SAD-u, dr. Mark Laniera, čije predavanje možete poslušati sljedećeg četvrtka (6. travnja 2017.) u Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu, Ilica 49/II, s početkom u 19 sati.

Dr. Mark Lanier jedan je od najutjecajnijih odvjetnika u SAD-u, koji je, uz mnoštvo priznanja za svoj rad, 2016. godine proglašen za najboljeg parničara u SAD-u, prema magazinu The Trial Lawyer. Njegova zadnja dobivena parnica iznosila je preko jedne miljarde dolara, a New York Times opisao ga je kao „jednog od najboljih odvjetnika u građanskim parnicama u Americi“. Više http://lanierlawfirm.com/attorneys/w_mark_lanier.htm

 

Uz još mnoštvo priznanja i velikih parnica, dr. Mark Lanier je ujedno i predavač biblijskih tema, pisac i veliki ljubitelj kršćanskih knjiga te ujedno osnivač najveće privatne teološke knjižnice u SAD-u pod nazivom Lanier Theological Library (http://www.laniertheologicallibrary.org/) otvorene za javnost.

Uz stručno predavanje na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dr. Mark Lanier će govoriti o Vjerodostojnosti kršćanskih uvjerenja na otvorenom predavanju u Hrvatskoj gospodarskoj komori, prilikom kojeg će predstaviti i svoju knjigu Kršćanstvo na sudu.

Ako ćete moći, pozivamo vas da svratite na ovaj izniman događaj, a sve detaljnije informacije o posjetu dr. Mark Laniera možete pogledati na stranicama našeg partnera Biblijskog instituta u Zagrebu.

http://www.bizg.hr/wp-content/uploads/2017/03/Najava-Mark-Lanier.pdf