Posted

Hvala svima koji ste se odlučili skinuti aplikaciju i krenuti na uzbudljivo i nadasve korisno putovanje uz najveću, najčitaniju, najprevođeniju i najutjecajniju knjigu svih vremena – Bibliju.

Hvala svima i na komentarima, podršci i dobronamjernim primjedbama koje su stizale ovih dana na našu adresu. Naš tim programera vrijedno radi na zadnjim detaljima na aplikaciji i privodi završnu verziju kraju. U njihovo ime Vam zahvaljujemo na svakoj sugestiji i doprinosu koji čine ovu aplikaciju boljom i Vama pristupačnijom.

Također, kako smo Vam i najavili kroz promotivne aktivnosti, obavještavamo Vas o prvoj u nizu humanitarnih akcija koju podržavamo i/ili organiziramo u sklopu platforme Biblija 365, a ovoga puta u organizaciji udruge Ruke nade i Baptističke crkve Zagreb. Riječ je o humanitarnom koncertu sjajnog vokalnog sastava Saltshaker u Hrvatskom glazbenom zavodu, večeras 22. veljače, s početkom u 20 sati. Više o samoj humanitarnoj akciji možete pogledati na njihovim službenim stranicama… Saltshaker

Pozivamo vas da podržite i nastavite podržavati projekt na društvenim mrežama te da podijelite i proslijedite aplikaciju svojim prijateljima, kolegama i obitelji. Cilj ove aplikacije je približiti Sveto Pismo što širem broju ljudi te na moderan i zanimljiv način svakodnevno voditi korisnika kroz tekst kako bi pročitao cijelu Bibliju ili samo Novi zavjet u 365 dana. Krećemo 1. ožujka!

Više o planovima čitanja, prvom Izazovu (kvizu znanja), mogućnosti pitanja renomiranim teolozima, humanitarnim i društvenim aktivnostima te nagradnim natječajima koji slijede, pratite na našim web i Facebook stranicama, kao i kroz ovaj info kanal.

Biblija365 – nadamo se, jedna sjajna ideja…