Posted

Dragi korisnici!

Ožujak je pred vratima i približio nam se početak čitanja. Stoga je pravo vrijeme da zajedno prođemo kroz neke od osnovnih funkcionalnosti aplikacije Biblija365.

U testnom planu čitanja vidjeli smo kako će otprilike izgledati dnevno čitanje, a vaši komentari, sugestije i dobronamjerne kritike preko e-pošte i Facebooka pomogli su nam u glancanju funkcionalnosti i dodavanju još nekih koje ćete vrlo brzo moći vidjeti. Hvala vam!

Danas ćemo vam predstaviti jednu od funkcionalnosti, a sljedećih dana ćemo vas upoznati i s ostalima.
Ono što sada slijedi je dio koji bi mnoge mogao zanimati i zaintrigirati. Sutra (utorak 28.02.) je na redu testni Izazov, tj. nagradni kviz znanja!

Izazovi u aplikaciji B365 su provjere znanja, tj. nagradni kvizovi kroz koje imamo priliku provjeriti znanje i prisjetiti se onoga što smo pročitali, ali se ujedno i natjecati za zanimljive nagrade.
B365 Izazov nije tu samo radi nagrada. No, obzirom na to kako je cilj projekta Biblija365 i ove aplikacije popularizacija čitanja Biblije, tako i Izazov služi upravo tome. Populariziranju čitanja.

Kako Izazov funkcionira? Jednostavno!

Bit će potrebno otvoriti svoj plan čitanja u određeno vrijeme u danu i preko jednostavnog Google obrasca odgovoriti na određeni broj pitanja u određenom vremenskom roku. Oni najtočniji, no ujedno i najbrži (znači uzimaju se u obzir točni odgovori, ali i vrijeme u kojem ste poslali odgovore), konkuriraju za zanimljive nagrade.

Konkurirati za nagrade mogu samo registrirani korisnici, odnosno oni koji se registriraju za čitanje preko jednog od načina koji je omogućen kroz aplikaciju, osim anonimnog. Pobjednike ćemo obavijestiti preko njihovog korisničkog računa, a rezultate Izazova (bez korisničkih podataka, već samo s nadimcima koje ćete upisati u Izazov) objavit ćemo preko našeg Info kanala u aplikaciji.

Oni koji ovog puta nisu uspjeli ne trebaju biti razočarani. Izazov nije tu radi natjecanja, već za zabavu, podsjećanje onoga što smo pročitali i populariziranje čitanja. Stoga smo priredili da se svaki bod koji zaslužite kroz pojedini Izazov bilježi na vašem računu i kumulativno zbraja tijekom svih 365 dana čitanja. To znači da imate priliku osvojiti jednu od nagrada u ukupnom poretku ako ste konstantni i točni u odgovaranju tijekom cijele godine dana, iako možda niste osvojili jednu od pojedinačnih nagrada u Izazovima. Samo trebate biti ustrajni i pažljivo čitati…

Kako se ne bismo sada previše raspisali, pozivamo vas da sutra navečer (utorak 28.02.) u 20:40 minuta po GMT+1 budete uz svoje mobilne uređaje, sudjelujete u testnom Izazovu i provjerite ono što ste tijekom ova dva tjedna čitali. Vrijeme trajanja Izazova je ograničeno (10 minuta u ovoj testnoj fazi), tako da namjestite svoje podsjetnike, a mi vas čekamo 🙂

P.S. Vjerujemo da će sve proći u redu, no ako se slučajno i pojave neka pitanja ili nedoumice, eventualne tehničke poteškoće na koje nismo mogli utjecati, samo nam javite i otklonit ćemo ih (zato nam i služi ovaj testni period) do prvog Izazova koji nam slijedi, tj. nakon prve knjige koju zajedno čitamo – knjige Postanka.