Posted

Dragi naši,

još samo 2 dana i jubilarni plan je gotov!! 🙂

Pripremamo stoga za vas malu statistiku kroz koji dan o broju korisnika, pregled događanja kroz godinu i ostalome što se dešavalo kroz ovu obljetnicu 500 godina od početka reformacije.

Također, u pripremi je novi plan koji će pratiti plan Bible project tima, našeg partnera koji nam donosi sjajne video materijale za biblijske knjige i velike teme Biblije. Riječ je o djelomično kronološkom planu koji prati događaje u Svetom pismu onako kako su se povijesno dogodili. S obzirom da ovaj plan nema pauzu u nedjelju kao ovaj jubilarni, čitanja će biti još kraća s obzirom na 52 dana na koja će se rasporediti dosadašnja čitanja.

Kao novost, najavljujemo i nova razmišljanja, našim krajevima poznatog pisca svjetski poznate knjige “Isus naša sudbina” – Wilhelma Buscha. Riječ je o njegovim dnevnim promišljanjima iz knjige “365 puta On”. Zahvaljujući izdavaču Euroliber iz Splita, svaki dan ćemo se susretati sa sjajnim promišljanjima ovog velikog Božjeg čovjeka.

Očekujemo uskoro i ukupnog dobitnika naših izazova, kojega ćemo znati već ovaj tjedan, kao i još neka iznenađenja koja čuvamo za jednu drugu priliku… 🙂

Do tada, samo hrabro naprijed i do čitanja!