Posted

Nakon stvaranja svijeta i početka razvoja čovječanstva susrećemo se s čovjekom po imenu Abraham i njegovim putovanjem prema obećanoj zemlji te dinamičnom odnosu Abrahama i Boga koji mu se objavio. Uskoro ćemo zajedno početi otkrivati što će se sve događati s Abrahamom i njegovom obitelji, a mali pregled njihovih putovanja možete pratiti i kroz grafičke prikaze koje ćemo vam prenositi kroz ovaj kanal (na linku dolje).

Postanak 16

Također, zaprimili smo neka od vaših pitanja i komentara o funkcionalnosti koja se pojavila sa zadnjim ažuriranjem. Najčešća pitanja prosljeđujemo partnerima iz teoloških institucija, pa tako možete kroz nekoliko dana očekivati odgovor ili odgovore na najčešće postavljena pitanja.

Uz to, budite slobodni napisati svoje razmišljanje, komentar ili dojam o pročitanom tekstu kroz istu funkcionalnost ili iskustvo korištenja aplikacije Biblija365. Neka od njih objavit ćemo putem ovog info kanala te tako upoznati i obogatiti ostale korisnike s vašim razmišljanjima i dojmovima.

Možda će neke od vas zanimati kako je do sada (u 20-ak dana od početka skidanja) aplikacija Biblija365 instalirana preko 3000 puta, uz aktivno korištenje preko 2500 korisnika!

Najviše korisnika, naravno, dolazi iz Hrvatske, u kojoj preko 2000 aktivnih prati dnevna čitanja. Bosna i Hercegovina s preko 100 aktivnih korisnika, Njemačka i Srbija s nešto manje od 100, SAD s preko 50 korisnika te Slovenija i Austrija, s nešto manjim brojem, zemlje su u kojima se prate dnevna čitanja ponuđena kroz platformu Biblija365 i u kojima broj korisnika raste.

Ne znamo čita li se u Južnoj Africi, Vijetnamu, Kanadi, Švicarskoj, Irskoj (vrlo vjerojatno s obzirom na naše mnoge sugrađane tamo), Danskoj, Belgiji i još nekim drugim zemljama, no drago nam je da se u tek nekoliko dana Biblija365 našla na pametnim telefonima diljem cijelog svijeta.
Hvala vam svima na iskazanom povjerenju!

Za nekoliko dana stiže novo ažuriranje za iOS sustav (verzija 1.0), kao i za Android uređaje, u kojem će biti ispravljeni određeni bugovi, ali i ponuđene još neke male zanimljive funkcionalnosti poput dijeljenja sadržaja iz same aplikacije (video i Za razmišljanje).

Ako vam se sviđa korištenje ove aplikacije, slobodno podijelite informacije o ovom projektu sa svojim prijateljima, susjedima, kolegama i ostalima te pratite sve novosti i dalje kroz ovaj naš kanal i službenu web i Facebook stranicu.