Posted

Dragi korisnici,

pred nama je uzbudljivih 365 dana zajedničkog putovanja kroz biblijske tekstove u novom izdanju Suvremenog prijevoda Biblije, gledanja zanimljivih video materijala koje su nam osigurali partneri iz TBP-a (www.thebibleproject.com), promišljanja s C.H.Spurgeonom, Izazova, pitanja i odgovora istaknutih teologa, kao i još puno drugih stvari!

O svakoj od njih progovorit ćemo kroz ovaj kanal i web stranice u sljedećih nekoliko dana kako smo i najavili. Ako želite, a još niste, posjetite web stranice projekta. Upoznati će te se s projektom Biblija365, korištenjem same aplikacije,programom B365+, našim partnerima i ostalim stvarima na brz i jednostavan način.
Dragi korisnici,

pred nama je uzbudljivih 365 dana zajedničkog putovanja kroz biblijske tekstove u novom izdanju Suvremenog prijevoda Biblije, gledanja zanimljivih video materijala, koje su nam osigurali partneri iz TBP-a (www.thebibleproject.com), promišljanja sa C.H. Spurgeonom, Izazova, pitanja i odgovora istaknutih teologa, kao i još mnogo drugih stvari!

O svakoj od njih progovorit ćemo kroz ovaj kanal i web stranice u sljedećih nekoliko dana kako smo i najavili. Ako želite, a još niste, posjetite web stranice projekta. Upoznat ćete se s projektom Biblija365, korištenjem same aplikacije, programom B365+, našim partnerima i ostalim stvarima na brz i jednostavan način.

Možete odabrati između dva plana. Biblija365 i NZ365. Biblija365 je osnovni plan čitanja koji nas vodi kroz biblijski tekst cijele Biblije 6 dana u tjednu, dok je zadnji dan u tjednu rezerviran za promišljanje o pročitanom tekstu ili za eventualnu nadoknadu. Toga dane će se održati i većina nagradnih Izazova. Pitanja o pročitanom tekstu koja ćete postavljati teolozima moguća su tijekom trajanja plana.

NZ365 je plan čitanja koji nas vodi kroz biblijski tekst Novoga zavjeta pet dana u tjednu, a vikend je rezerviran za promišljanje o pročitanom. Ovo je plan čitanja za djecu i mladež, odnosno one koji možda nisu vični biblijskom tekstu i čini im se kako je cijela Biblija za njih još uvijek preveliki izazov. U ovom planu čitanja korisnici nemaju mogućnosti sudjelovanja u nagradnim Izazovima, a plan također nema sinkronizirane video materijale. Također, kroz plan nije omogućeno postavljanje pitanja, ali postoji mogućnost slanja komentara o pročitanome.
(Više o planovima pronađite uskoro na web stranicama.)

Na kraju, odvojimo 15 minuta za sebe dnevno i upoznajmo se s ovom bezvremenskom knjigom, kao i njenim autorom! Želimo vam mnogo uspjeha na ovom zajedničkom putovanju kroz Bibliju.