Posted

Dragi naši kvizaši!

Postigli ste i ovaj put odlične rezultate na šestom po redu Izazovu u projektu Biblja365. Čestitamo svim sudionicima i pobjednicima! Bravo!

Na ovom Izazovu vodila se “oštra borba” za treće mjesto. Tri korisnika postigla su jednak broj bodova – Patarla, Valchi i Neli (27/30 bodova), no treće mjesto i paket “Starbucks” original kave (0.453 kg) za nijansu je odnio korisnik pod nadimkom Patarla. Čestitamo!

Za drugo i prvo mjesto također su odlučivale nijanse. S istim brojem bodova (28/30) u završnici su se našli korisnik goranl i korisnik malena!

Za točno 60 sekundi korisnik pod nazivom malena osvaja prvu nagradu – paket “Starbucks” original kave (1.13 kg), dok korisnik goranl osvaja drugu nagradu – paket “Starbucks” original kave (0.566 kg) i vjerujemo da neće biti pretjerano razočaran. Čestitamo!

 

Svima sudionicima još jednom velike čestitke, a pogotovo našim dobitnicima! Obavezno nastavite sudjelovati u sljedećim Izazovima i pozovite ostale na sudjelovanje u ovoj zabavnoj i korisnoj aktivnosti projekta Biblija365.

Do čitanja!

  1. nagrada

2. nagrada

3. nagrada