Posted

Dragi naši korisnici, kao što smo najavili, stigao je dan u kojemu možete pokazati što ste naučili kroz čitanje naše prve knjige, Postanka, ali isto tako se i prisjetiti bogatstva koje ona sadrži  te malo utvrditi gradivo!

Pitate se što ovaj Cinestar radi u našem naslovu? Nećemo vas dugo držati u neznanju, a možda već i sami pogađate da će tri najbolja korisnika ovog Izazova osvojiti super nagrade za sve filmoljupce, ali i one koji to tek planiraju postati!  Prva nagrada – paket za 4 osobe koji uključuje 4 ulaznice te 2 MAXI menija i poklon DVD, druga nagrada – paket za 2 osobe koji uključuje 2 ulaznice te MAXI meni i poklon DVD te treća nagrada – ulaznice za film po izboru za dvije osobe.

Kviz je otvoren od 20,40h do 21,00h, a tri najbrža i najtočnija prsta osvajaju ove zanimljive nagrade! Ukoliko ste pomno čitali poglavlja ove zanimljive knjige, zasigurno ćete riješiti kviz bez problema. Samo hrabro, kvizaši!

P.S. Stavljamo link na jedan stariji post na kojem se možete podsjetiti ili saznati pojedinosti oko naših Izazova. Stariji članak o testnom Izazovu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *